Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/adriads/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/adriads/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 881
Utorak, 09 Kolovoz 2016 07:28

10 najboljih aplikacija za inženjere

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

1. AutoCad 360

Popularni konstrukcijski softver AutoCad također je dostupan kao mobilna aplikacija koja vam omogućuje pregled i uređivanje DWG datoteka na vašem mobilnom uređaju ili tabletu.

Platforme: Apple i Android

2. MathPix Problem Solver

Aplikacija Mathpix predstavlja ispunjenje sna svakog studenta strojarstva. Radi se o prvoj aplikaciji koja može vizualno riješiti matematički problem koji trebate samo uslikati (radi na rukopis i na tisak).

Platforme: Apple, uskoro i za Android

3. Engineering Professional

Engineering Pro je korisna aplikacija koja sadrži sve potrebne jednadžbe iz svih inženjerskih polja. S više od 650 jednadžbi lako možete odrediti izračune za različite inženjerske probleme.

Platforme: Apple

4. FingerCAD

Ova aplikacija za tehničko crtanja prstima može biti koristan alat za brze nacrte tlocrta kako biste na lokaciji dobili uvid u to kako će prostor biti raspoređen.

Platforme: Apple

5. Graphing Calculator

Korist grafičkog kalkulatora u obliku mobilne aplikacije ne treba posebno objašnjavati.

Platforme: Apple

6. HVAC Professional

Bilo da ste profesionalac u području grijanja, ventilacije i klimatizacije ili samo pokušavate popraviti klimu u svojoj kući, ova aplikacija s 200 jednadžbi može vam biti od velike pomoći.

Platforme: Apple

7. iCircuit

Odlična aplikacija za nacrt strujnih krugova, ispitivanje funkcija, provjeru voltaže i pomoć u rješavanju problema dok ste na terenu.

Platforme: Sve

8. iEngineer

Najopsežnija baza podataka s podacima o veličinama željezne robe. Sadrži američke i metričke veličine vijaka i mnoge složenije informacije.

Platforme: Apple

9. LuxCalc

LuxCalc je odlično rješenje za inženjere strojarstva koji trebaju pomoć s termodinamikom ili svojstvima fluida, budući da aplikacija vrlo precizno računa termofizikalna svojstva raznih fluida.

Platforme: Apple i Windows PC

10. Truss Me!

Za kraj malo opuštanja. Truss Me! je vrlo zabavna igra koja vam omogućuje nacrt i ispitivanje struktura. Izaziva vas na konstrukciju lakših, ali čvršćih struktura, dok istovremeno učite o inženjerskim postupcima u pozadini svega.

Platforme: Apple i Android


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/adriads/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Pročitano 3223 puta