Blog

Transportni brod Egbert Wagenborg je uspješno prošao sva ispitivanja na moru. Plovilo je u vlasništvu kompanije Royal Wagenborg i uskoro će biti službeno kršten i imenovan na ceremoniji koja će se održati ovaj mjesec.

 

Egbert Wagenborg je 150 metara dug, višenamjenski brod konstruiran u Royal Niestern Sander brodogradilištu. 

Srijeda, 20 Rujan 2017 12:26

Maersk prodaje Maersk tankere

Napisao/la
Danska kompanija Maersk je potpisala ugovor u kojem prodaje Maersk tankere A.P. Moller Holding-u. A.P. Moller Holding planira uspostaviti konzorcijum za flotu uz potencionalnog partnera Mitsui & Co. Ltd. Vrijednost tankera je 1.17 milijardi dolara. 
World Dream, drugi kruzer konstruiran za 'Asian cruise line Dream Cruises' je napustio Meyer Werf brodogradilište u Papenburgu te će biti transportiran u Nizozemsku, Eemshaven. Novokonstruirani kruzer će proći kroz nekoliko ispita prije nego što krene u Aziju. 
Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 12:43

Wärtsilä objavljuje novi dizajn tegljači

Napisao/la
Finska grupa Wärtsilä je objavila novi dizajn tegljači poznat pod nazivom Wärtsilä HYTug serija. Motor nove serije dostiže veću snagu uz manju potrošnju i emisiju goriva. Trup plovila je čvršt i prilagođen plovidbi. Kompanija je izjavila kako će se plovila u budućnosti pouzdati više uz snagu baterija koje danas zadovoljavaju način vođenja operacija. 
Stranica 1 od 39