Petak, 07 Lipanj 2024 11:58

MAN ASL25/30 i Sulzer ASL25/30

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

MAN ASL25/30

MAN ASL25/30 je srednjobrzinski dizelski motor koji se često koristi u pomorskim primjenama. Dizajniran je za visoku pouzdanost i učinkovitost, te se obično nalazi na raznim plovilima. Na primjer, model motora 9 ASL 25/30 ima promjer osovine koljenastog vratila od 195 mm i širinu ležaja od 77 mm. Ova vrsta motora često zahtijeva specijalizirano održavanje i popravak, kao što je brušenje koljenastog vratila na licu mjesta, posebno kada dođe do oštećenja komponenata kao što su ležajevi osovine koljenastog vratila.

 

Sulzer ASL25/30

Motor Sulzer ASL25/30 je sličan po primjeni i dizajnu varijanti MAN, te se uglavnom koristi u pomorskim okruženjima. Ovi motori su poznati po svojoj izdržljivosti i učinkovitosti. Varijanta 6ASL 25/30 je kompletan model motora koji je često dostupan za prodaju na specijaliziranim industrijskim platformama. Ovaj motor je vrlo tražen zbog svoje robusnosti i pouzdanosti u teškim pomorskim uvjetima.

Oba motora, MAN i Sulzer ASL25/30, su integralni dijelovi pomorskog pogona i pomoćne proizvodnje energije, što naglašava njihovu važnost u brodarskoj i pomorskoj industriji. Redovito održavanje i dostupnost rezervnih dijelova ključni su za kontinuirani rad ovih motora, s raznim dobavljačima i servisima dostupnim globalno za podršku tim potrebama.

Više informacija pogledajte na www.adriadiesel.hr

Pročitano 198 puta